HTML

castaways

Kiruccantunk Hollandiába, azóta tovább folytatom a kalandot (Nóri) Finnországból, Andi otthonról folytatja a sztoriját, így egyszerűbb elmondani mik történtek velünk külföldön.

Friss topikok

  • Pancsi69: Szia csajszi! Irigyellek ám,de rendesen! fájdítod a szívemet a smores-sal...ugye milyen jó az, me... (2010.05.28. 10:24) Tündérmese
  • Despota: Még-még-még, ennyi nem elég! :) (2010.05.11. 10:02) Krampuszország
  • Despota: @norc: Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy erről lemaradtál :). Szóval gyakrabban tessék frissíten... (2010.04.20. 21:47) Illustrated events
  • norc: Vigyázok, vigyázok. Tettem fel képeket :) puszi (2010.04.19. 22:28) Chapter two: Finland
  • vandee: @norc: Nyugi, túlélem valahogy...én inkább érted aggódom a -20 fokban...:S Itt süt a nap ezerrel... (2010.03.24. 14:51) Lá Fhéile Pádraig

Linkblog

"Hát a qwa életbe" by Nórika:D

vandee 2010.01.20. 22:03

Hát....hát...hát...hát megszívtuk:D

Najó először is leírom az én szemszögemből a tegnapi napot, vagyis az utazást.

Budapesten sehol senki a repülőtéren...könnyes búcsú szülőktől stb. majd ketten beszabadulunk "Végre lelépünk" címszóval vidáman, vigyorogva. Erre nem becsipogtam? a Nőci úgy letapizott kb mint pasi még soha... nade mind1, túlvagyunk rajta, "menjünk  cigizni", hát ezt is megszívtuk: le van zárva a terasz átépítés miatt:D

Repülőút: uncsi uncsi uncsi...elkezdtük nézni a Ne szórakozz Zohannal-t (Dénes ajánlásával), lemerült a laptomom...továbbra is uncsi uncsi uncsi...Megérkeztünk Amsterdamba...ennyire unalmas embereket még életemben nem láttam....hogy tud mindenki fapofával mászkálni egy ilyen városban? Mire végigmentünk a reptéren leszakadt kezünk, lábunk, megtaláltuk a vonatot, ami az orrunk előtt ment el.:) Erre a két hülye magyar még mindig csak röhögött a sok bamba között. Vártunk egy órácskát, cigizhettünk végre:)

Felszáltunk a vonatra, szintén viccesen, végigrángatva a csomagokat az egész vonaton, leültünk és folytattuk Nórika gépéről a Dénes által ajánlott borzalmasan rossz filmet, miközben a következő conversation folyt köztünk 10percenként: -fű -fa -víz - birka -ló...kb ennyiből áll a táj. Tudjátok mit? Hiányzik a magyar káosz!!! Itt minden sík, sehol egy kósza domb, ugyanaz a látvány mindenhol, ugyanolyanok a házak...mindenhol! nem csak egy városban, az egész országban!!!

Végre megérkeztünk Groningenbe. Itt már tök jó fejek voltak az emberek, mindenki mosolygott és segíteni akart, végre valami pozitív:) Anneke elhozott minket a szállásra, a tulajra várni kellett egy órát, úgyhogy berángattuk csomagjainkat valahova ahol lehet bort inni:) Visszajöttünk, feljöttünk a szállásra, elintéztünk mindent, csak 1 bökkenő volt: a szoba tök üres. De ezt Nórika már írta.

Este lespanoltunk a lakótársakkal, jól bepálinkáztattuk őket:) Aminek az lett a vége h. a párocska összeveszett és a kiscsaj lelépett sétálgatni a városba, amiben a vicc az, h. ő is nemrég költözött ide, és baromi könnyen eltéved. De végül meglett...hajnali 2kor hazatalált:)

A mai nap: "reggel" felkeltünk (másnaposan), összeszedtük magunkat, és elmentünk Jamyvel sétálgatni, boltokat vadászni. El akartunk menni az Aldiba, mert állítólag az a legolcsóbb, hazajöttünk a srácért, beültünk a kocsiba, és nekiindultunk a nagyvilágnak...vagyis Groningennek. Hát a bevásárlásból az lett h. megtankolták a kocsit, megkérdeztek valakit, hogy merre kell menni az egyetemre, mert meg akarták mutatni nekünk, kóvályogtunk egy darabig, majd Nórikával azt vettük észre, hogy itthon vagyunk...valahogy elfelejtették, hogy vásárolni indultunk:) Ja és a legjobb a mai napban: Meghalt a gépem!!!!! Be se tudom kapcsolni, éppen most ügyködik rajta a srác, de azt mondta, hogy az összes adat elveszett (szakdoga, félkész beadandók..stb.)

Na és a hab a tortán:

Kaptunk egy e-mailt, hogy mit kell csinálnunk holnap, hova kell mennünk meg ilyenek. Egy református magániskolában fogunk tanítani!!!!!!!!!! Full vallásos suli, Ámen meg mindenek:D Nórika kijelentette, hogy holnap csakazértis bakancsban, piros körömmel fog megjelenni, én még gondolkozom, hogy melyik a legpolgárpukkasztóbb cuccom, amit felvehetek:D

Ja és holnapra át kell néznünk az egész holland oktatási rendszert (mert azt nem tudnák nagyvonalakban elmagyarázni a tájékoztatón). Szóval, amióta megkaptuk az e-mailt, Nórikától csak annyit hallok, h. "Bmeg, Aztaqwa, a Faxom, Baxxameg, nem erről volt szó, az Istenit, Ez nagyon gááááááz" stb... Én meg amióta elindultunk csak röhögök mindenen, de most főleg Nórikán:D

Ja, de a pozitívum: KAPTUNK ÁGYAT!!!!:) vagy valami hasonlót....:)

 

PS: Nórika üzeni, hogy köszöni szépen a köszöntéseket.

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiserletinyulak.blog.hu/api/trackback/id/tr651688884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdriUK 2010.01.20. 22:32:58

hát igen, a húgomra ismerek... mindent bele csajok, nyomjátok le az ámenes gyülit!!! :P (azért ne rúgjanak ki titeket)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2010.01.21. 15:55:02

XD
Gyerekek, ez olyan, mint egy elborultabb HBO-s sorozat... még a "kötelező dramaturgiai fordulatok" is menetrendszerűen jönnek. :D
Azért drukkolunk nektek!

GDP 2010.01.21. 23:57:44

A bakancs és piros köröm kombóről csináljatok képet, ha megcsinálja Bogyó! :)
Tényleg a reformátusok jelenleg hogy állnak a cölibátussal? :D

Pancsi69 2010.01.22. 08:05:45

Kitartás lányok! Sok sikert nektek! A hollandok már csak ilyen fapofájúak:) Viszont bulizni+élni tudnak!:) Tegyétek majd ti is azt:)
Vallásos suli? Nórika,csak szú-szá:) Nem vészes:) Hidd el:) Ki lehet bírni:)
Aztán majd tessék japánosat játszani,és mindent fényképezni, aztán majd ide is feltölteni, tulipánokat és a friss levegőt megcsodálni:)
Nagy ölelés nektek! Andi köszi szépen az ágyad, meg a szobát:)
puszi nektek csajok:)

Zsanett85 2010.01.22. 11:48:23

Sziasztok Csajok!

Örülök, hogy hallok rólatok! No para, minden rendben lesz! Csak ügyesen! ;)

Pussz!

ausonia 2010.01.22. 14:30:31

halihó!
hát most erre mit mondjak...megszívtátok :D komolyan azokon az izéken kell aludnotok??? :O azért ez gáz...mindegy,ami így indul,az általában jó véget ér :)

gitrap 2010.01.22. 21:47:38

Megszívtátok? Mi ez? Ti miről írkáltok itt? Kint vagytok Hollandiában Coméniusszal, és megszívtátok?
Teljesen elment az eszetek? Ez valszeg a legjobb, ami történhetett veletek...

Üdv. Partig L.

KEEW: Reformátusok és cölibátus??? Te eszednél vagy?

vandee 2010.01.23. 11:22:43

Lacikám!
Nyugi, nem rinyálunk, jól érezzük magunkat, csak te nem láttad mennyire göröngyösen mentek a kezdetek. Tudom, hogy nagy lehetőség, és örülök, hogy megkaptuk...de volt elég gigszer eddig...monduk még a kiutazás előtt...konkrétan úgy jöttünk, ki, hogy azt se tudtuk, mit kell csinálni. De majd ezeket otthon egyszer elmesélem.
Amúgy meg nem Coménius, hanem Erasmus Jomite:P
Ja és a gépemet még mindig nem tudták megcsinálni, úgyhogy tényleg szarban vagyok:S

tokajikokain 2010.01.23. 21:27:48

Én most már kezdem érteni a dolgot: ti épp Hollandiában vagytok valami ösztöndíjjal, igaz? Azért az fura, hogy ennek kihámozásához is az utolérhetetlen gitrap-ra volt szükségem. Egy pillanatra nem nézek oda és ti meg úgy leléptek az országból, hogy azt sem mondjátok: békaberkenyés nadragulyahátszín! Szép!

gitrap 2010.01.24. 00:42:06

@tokajikokain: Hahaha!

Számomra a tokaji kokain elérhetetlen és utolérhetetlen. Ki is vagy te tulajdonképpen?

gitrap 2010.01.24. 00:48:47

@vandee:
Nagyon sajnálom a laptopot, pont most szerettem volna venni egy olyat Verának, talán átgondolom még egyszer! Nekem is nagyon nehéz volt, átérzem a nehézségeket. Hidd el, hogy a rosszat nagyon könnyű elfelejteni!

Sok sikert mindenhez és kitartást az íráshoz!

tokajikokain 2010.01.24. 01:56:21

A szülinapos fiú. De ne áruld el senkinek!! ;)

vandee 2010.01.24. 07:14:35

tokajikokain!
Ne haragudj, a de a "szülinaposfiú"ból se jöttünk rá, hogy ki vagy:( és mellesleg honnan szedted a "békaberkenyés nadragulyahátszín" kifejezést?:D

vandee 2010.01.24. 07:19:03

Ja...amúgy BOLDOG SZÜLINAPOT!

GDP 2010.01.24. 18:07:42

@ gitrap 2010.01.22. 21:47:38 :
Nem baj, ha nem értetted, de remélem te sem gondoltad komolyan.

Utólag is boldog Bogyót! :)
süti beállítások módosítása