HTML

castaways

Kiruccantunk Hollandiába, azóta tovább folytatom a kalandot (Nóri) Finnországból, Andi otthonról folytatja a sztoriját, így egyszerűbb elmondani mik történtek velünk külföldön.

Friss topikok

  • Pancsi69: Szia csajszi! Irigyellek ám,de rendesen! fájdítod a szívemet a smores-sal...ugye milyen jó az, me... (2010.05.28. 10:24) Tündérmese
  • Despota: Még-még-még, ennyi nem elég! :) (2010.05.11. 10:02) Krampuszország
  • Despota: @norc: Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy erről lemaradtál :). Szóval gyakrabban tessék frissíten... (2010.04.20. 21:47) Illustrated events
  • norc: Vigyázok, vigyázok. Tettem fel képeket :) puszi (2010.04.19. 22:28) Chapter two: Finland
  • vandee: @norc: Nyugi, túlélem valahogy...én inkább érted aggódom a -20 fokban...:S Itt süt a nap ezerrel... (2010.03.24. 14:51) Lá Fhéile Pádraig

Linkblog

jégeső + napsütés

norc 2010.03.02. 23:29

Sziasztok!

Hát nemrég jelents esemény történt; valaki ismét 1 évvel öregebb lett. Az ünneplés érdekesre sikeredett. Mókás, hogy még mindig leszbikusok vagyunk:) Szülinapi ajándék a szomszédtól: 5 euró:), Jobtól valami "helyi" alkoholszármazék, ami sima vodka, tőlem pedig Andi kedvenc keksze (ami otthon nem kapható:() és persze rózsaszín színes cukormázos csokibogyós sütiizé - ami Andi szerint a lehető legjobb ajándék volt:) Iszogatás után ismét belekóstoltunk a helyi éjszakai életbe, miközben belekóstolhattam életem egyik legijesztőbb élményébe: milyen is a bicikli csomagtartóján ülve, ittasan, halálfélelemmel utazni Job mögött. Szerencsére nem estünk el, mert ő Holland. Szokásos bulihelyek egy újjal fűszerezve, ahol hajnalban már lehetett dohányozni, éééés végigjátszották a számokat és nem váltottak 10 másodpercenként.

Aztán folytatva a hagyományokat, mentünk a következő szülinapi bulira a héten, Maijat ünnepelni. Végre találkoztunk néhány emberrel a külvilágból, köztük 2 magyarral is:)

Azóta én már tanítottam egy órát, amin szerencsére nem ettek meg a diákok. Még jó, hogy itt vagyunk másfél hónapja, és most kezdtünk tanítani, vagyis Andi csak jövő héten fog.

Szóval szerencsére semmi gáz nem történt mostanában (kop-kop-kop), úgyhogy ez a bejegyzés rövidre sikeredett. Kezdjük élvezni az itteni hangulatot, kivéve az időjárást. Ma például elmentünk sétálgatni, mert jó idő volt (kabát nélkül, végre itt a tavasz) és mire hazaértünk kellemes jégesővel fűszerezett napsütés zavart minket vissza a szobába.

Hát ennyi...

cupp

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiserletinyulak.blog.hu/api/trackback/id/tr981804531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiora 2010.03.17. 02:15:57

Már nagyon várlak haza Norc!!!
Andi neked meg legmesszebbmenőkig sok-sok-sok kitartást!!!

Puszóka
süti beállítások módosítása