HTML

castaways

Kiruccantunk Hollandiába, azóta tovább folytatom a kalandot (Nóri) Finnországból, Andi otthonról folytatja a sztoriját, így egyszerűbb elmondani mik történtek velünk külföldön.

Friss topikok

  • Pancsi69: Szia csajszi! Irigyellek ám,de rendesen! fájdítod a szívemet a smores-sal...ugye milyen jó az, me... (2010.05.28. 10:24) Tündérmese
  • Despota: Még-még-még, ennyi nem elég! :) (2010.05.11. 10:02) Krampuszország
  • Despota: @norc: Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy erről lemaradtál :). Szóval gyakrabban tessék frissíten... (2010.04.20. 21:47) Illustrated events
  • norc: Vigyázok, vigyázok. Tettem fel képeket :) puszi (2010.04.19. 22:28) Chapter two: Finland
  • vandee: @norc: Nyugi, túlélem valahogy...én inkább érted aggódom a -20 fokban...:S Itt süt a nap ezerrel... (2010.03.24. 14:51) Lá Fhéile Pádraig

Linkblog

Illustrated events

norc 2010.04.19. 22:23

Üdv ismét!

A finnországi kaland folytatódik. A megérkezésem utáni pár napban így nézett ki a táj, azóta majdnem az összes hó elolvadt, csak pár gigászi bucka jelzi az egykori helyeiket. Jó, oké, tegnap engem is megdöbbentett az időjárás, ugyanis tenyérnyi nagyságú hópihék támadták meg az ablakomat. Úgy néztek ki, mintha vattapamacsok lennének. Ijesztő volt ekkora pelyheket látni. Mindezt leszámítva az idő fantasztikus, nem kell nagykabát, de azért a meleg pulcsiknak mindig van helye az emberen.

 


 

Azóta eltelt pár hét, inkább az ilyen időjárás jellemző mostanában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pénteken elmentünk Annekével a holland lánnyal Tarot koncertre. A képen látható hosszúhajú krampusz és a többiek fergeteges koncertet adtak. Ízelítőt kaphattunk a finn metálosok koncertezési szokásaiból. Okés, én egy igazi 'ereszdelahajamat' típus vagyok, ha jó zenéről van szó, de az itteniek engem is megleptek. Hmm... csak álltak mint a cövek és szinte meg sem mozdultak (állítólag jó volt a közönség, mert a zenekar nagyon bulizott), de komolyan, ilyen nincs, csak álltak, néha csápoltak egy-egy szám után, meg füttyögtek de ennyi. KOMOLYAN!!!

Ma megtartottam az első órámat, keményem 75 percig nyelvtant tanítottam az ittenieknek, akik mellesleg nagyon de nagyon aranyos krampuszok. Gondban leszek majd, ha haza kell mennem, problémás lesz bepakolni az egész várost egyetlen bőröndbe... XD

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiserletinyulak.blog.hu/api/trackback/id/tr481935827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Despota 2010.04.20. 17:22:22

A táj "mesemesés" így a képek alapján és az időjárás miatt is irigykedek, ugyanis nem szeressem a meleget.

A finnek halvérűek, ne m egy indulatos nép :), de metál zenében toppon vannak, még egy ok, amiért sárgulhatok (ja, kirúgták Rudánt a pokolgépből, ha nem hallottad volna :D).

További kalandos napokat kívánok :)!

ui: és sűrűbb frissítést :)

norc 2010.04.20. 19:21:42

KIRÚGTÁK RUDÁNT?!?!?! Minden otthoni dologról lemaradok. Hát megsülni itt szerencsére nem fogok az fix :D

Despota 2010.04.20. 21:47:16

@norc: Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy erről lemaradtál :). Szóval gyakrabban tessék frissíteni a blogot és tessék még sok-sok képpel illusztrálni a bejegyzéseket (magadról is lehet).

Puszi
süti beállítások módosítása