HTML

castaways

Kiruccantunk Hollandiába, azóta tovább folytatom a kalandot (Nóri) Finnországból, Andi otthonról folytatja a sztoriját, így egyszerűbb elmondani mik történtek velünk külföldön.

Friss topikok

  • Pancsi69: Szia csajszi! Irigyellek ám,de rendesen! fájdítod a szívemet a smores-sal...ugye milyen jó az, me... (2010.05.28. 10:24) Tündérmese
  • Despota: Még-még-még, ennyi nem elég! :) (2010.05.11. 10:02) Krampuszország
  • Despota: @norc: Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy erről lemaradtál :). Szóval gyakrabban tessék frissíten... (2010.04.20. 21:47) Illustrated events
  • norc: Vigyázok, vigyázok. Tettem fel képeket :) puszi (2010.04.19. 22:28) Chapter two: Finland
  • vandee: @norc: Nyugi, túlélem valahogy...én inkább érted aggódom a -20 fokban...:S Itt süt a nap ezerrel... (2010.03.24. 14:51) Lá Fhéile Pádraig

Linkblog

boszi és gödényke 3

norc 2010.02.16. 23:06

Boszi és Gödényke esete:

Tegnap reggel Nórikát felhívták egy privát számról. Na ki volt az? Hát a rendőrség!! Meginvitáltak minket egy kis elbeszélgetésre mára. Ezért hétfő este úgy döntöttünk, ismét magunkhoz veszünk némi ócsó alkoholszármazékot, és kicsit kiengedjük a fáradt gőzt a Pacificban, ami a nemzetközi diákok hivatalos party helye. Magunkhoz vettük Tomit is, mint lengyel diákot, s bejutva a borzalmasan zsúfolt, sz@r zenétől hangos helyre, egy kör megtétele után egyből ki is jöttünk. Irány a következő bár! Egyből betámadtuk a bárpultot némi utánpótlás reményében. Tomival vettünk akciós sört: 8 pohár 8 euróért:), ezt gyorsan lehúztuk a körbe-körbe forgó bárpultnál, ami meg is tette a hatását: Tomi berúgott, és eltűnt. Mivel nem találtuk, hazafelé vettük az irányt. Az úton realizálódott bennünk, hogy amióta itt vagyunk, folyamatosan esik a hó, és mi még nem csináltunk hóangyalt. Hanyadt vágódtunk a kórház mellett, és elkezdődött az angyalkagyártás kedd hajnalban.

Ma délben felébredtünk, megpróbáltuk kicsit kikupálni a fejünket, hogy ne csukjanak le minket első látásra, és irány a rendőrség. 2 órán keresztül faggattak minket a kedves csaló főbérlőnkről, külön-külön szobákban. Nórikának megvolt az első alagsori ablaktalan, bekamerázott kihallgatóterem-élménye. Ahol a rendőr szentül meg volt győződve, hogy leszbosziak vagyunk, már a fáradtságot se vesszük, hogy magyarázkodjunk, úgysem hiszik el az ellenkezőjét. Nórit az érzéseiről faggatták, míg én egy-egy kérdésre adott válasz után legalább 10 perceket ültem a csendben és próbáltam kibámulni az ablakon (le volt húzva a redőny) amíg -az amúgy helyes- rendőr két ujjal gépelte a vallomásomat, hollandul.

Hát kb ennyi történt az utóbbi 2 hétben. A Sherlock Holmes-féle sztori folytatódik, a pasit valószínűleg nemsokára begyűjtik, mi meg elvagyunk, és várjuk, hogy lejárjon a szárító:)

Ja, a cím....beszélgettünk ma Nórika apukájával, ő nevezett el minket Boszinak és Gödénykének. Nórika leszboszi, én meg leittam Tomot.:)

Na puszi mindenkinek, legyetek jók

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiserletinyulak.blog.hu/api/trackback/id/tr601764941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ausoniait 2010.02.21. 20:55:52

ez kész...ti aztán nem vesztegetitek az időt odakint :D
ez a rendőrös sztori tetszett a legjobban.csak nehogy titeket csukjanak le végül :D
puszi és vigyázzatok magatokra
Gina
süti beállítások módosítása